Preud’homme spreekt ambities uit voor komend seizoen: “Dat moeten we tonen”

Preud'homme spreekt ambities uit voor komend seizoen Dat moeten we tonen

11 juli 2016 04:00 - Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen eindelijk in om zijn veertiende landstitel binnen te halen en mag zich midden september dan ook opmaken voor de groepsfase van de Champions League. Michel Preud’homme blikt vooruit.

“We gaan proberen om onze titel te verlengen. En we willen presteren in de Champions League”, steekt Preud’homme zijn ambities niet onder stoelen of banken. “We moeten tonen dat wat we gedaan hebben in België, ook werkt in Europa. Iets laten zien, zeker in de thuiswedstrijden. De oefenmatch tegen Shakhtar (2-2, nvdr) heeft me in die zin blij gemaakt, want dat is een heel goede ploeg.”

“Als je ziet hoe wij gereageerd hebben telkens na een achterstand. En hoé we gespeeld hebben. Zeker niet enkel verdedigd, elke keer we de bal hadden, waren er vier, vijf mensen voor doel. Ook de tactische flexibiliteit stemde me tevreden. Als we dát kunnen opbrengen én een beetje geluk hebben, kunnen we iets moois doen. Waarom niet – als we in een gelijkaardige poule zitten – doen wat AA Gent vorig seizoen deed?”, besluit MPH tegenover HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.