Preud’homme spreekt glasheldere taal over uitgaande transfers

Preud'homme spreekt glasheldere taal over uitgaande transfers

11 juli 2016 01:30 - Club Brugge haalde afgelopen seizoen oververdiend zijn veertiende landstitel binnen en dat succes is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Zo is er heel wat interesse in de kampioenenploeg van Blauw-Zwart. Dat alles tot grote onvrede van Michel Preud’homme.

Voor Preud’homme is het zo klaar als een klontje: na het onvermijdbare vertrek van Thomas Meunier naar PSG zal er bij Club aan de uitgaande kant niets meer bewegen op de transfermarkt. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. “De vele aanbiedingen voor onze spelers maken me niet zo blij”, zucht MPH.

“Middenmoters uit grote landen of zelfs Turkije kunnen twee tot drie keer meer betalen dan wij. Automatisch gaan spelers dan dromen. Sommigen reageren teleurgesteld als je zegt dat ze niet weg mogen. Dat kan het iets minder plezant maken.” Preud’homme noemde geen namen, maar volgens HLN gaat het onder meer over Abdoulay Diaby, Stefano Denswil en José Izquierdo.

“Van mij mag er na Meunier niemand weggaan. Tenzij bij een uitzonderlijk bod zoals voor Marouane Fellaini indertijd bij Standard (Everton bood toen 20 miljoen euro op de middenvelder, nvdr)”, besluit Preud’homme klaar en duidelijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.