Preud’homme verklaart waarom hij vorig seizoen bijna ontslag nam

Preud'homme haalt uit Hij moet zelf beslissen of hij als een echte prof wil leven

29 juli 2016 07:28 - Club Brugge pakte vorig seizoen zijn eerste landstitel sinds 2005 en het aandeel van Michel Preud’homme daarin kan nauwelijks overschat worden. Maar het had niet veel gescheeld of MPH was in september al opgestapt. Na de 5-0-nederlaag op Napoli had hij zijn ontslag aangeboden.

In Het Laatste Nieuws komt hij terug op die periode. “Ik kon niet aanvaarden dat we zó werden afgemaakt. En dan vind ik het maar logisch dat ik mijn werkgever de vrijheid geef om het contract te ontbinden”, verklaart hij zijn beweegredenen.

“Veel clubs willen graag hun trainer ontslaan, maar kunnen het niet omdat ze dan een ontslagclausule moeten betalen. Ik hoef geen ontslagclausules in mijn contract, ik wil geen geld rapen op de rug van een club als ik zélf vind dat ik tekortschoot.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.