Rood of geen rood voor Vanaken? Oordeel zelf!

Rood of geen rood voor Vanaken Oordeel zelf!

23 juli 2016 21:30 - Club Brugge heeft de eerste prijs van het seizoen gepakt door Standard met 2-1 te verslaan in de Supercup. De Rouches mochten nochtans maar liefst 50 minuten met een man meer spelen door een rode kaart voor Hans Vanaken.

Na 40 minuten voetballen kreeg Vanaken rood voor onderstaande overtreding op Standard-middenvelder Farouk Miya. De meerderheid was het eens met deze beslissing van scheidsrechter Wim Smet, maar vond dat ook Ivan Santini dan een rood karton verdiend had. Hij had in het begin van de wedstrijd immers al enkele keren met zijn ellebogen gezwaaid. Gelukkig is er géén schorsing voor Vanaken, omdat deze wedstrijd losstaat van de competitie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.