Ruud Vormer: “Daarvoor zijn we Club Brugge”

Ruud Vormer Daarvoor zijn we Club Brugge

23 juli 2016 21:31 - Club Brugge is voetbalseizoen 2016-2017 uitstekend begonnen. Aan de rust zag het er nochtans niet goed uit. Blauw-Zwart keek na 45 minuten tegen een 0-1-achterstand aan en moest tot overmaat van ramp met 10 man verder door een rode kaart van Hans Vanaken na een overtreding op Farouk Miya. Ruud Vormer was na de 2-1-overwinning dan ook een tevreden man.

“In de eerste helft ontbrak het ons een beetje aan een goeie laatste pass”, vertelt Vormer bij 2BE. “Standard scoort dan uiteindelijk de 0-1 via een corner en met 10 man weet je dan dat het lastig wordt. Maar in de tweede helft hebben we dat fantastisch rechtgezet. Dit is echt trots zijn op elkaar.”

Vormer nam zelf de 2-1-eindstand voor zijn rekening na een fantastische goal. “Die ging er lekker in hé? Ik heb nu ook die Blauwe Schoen, dus misschien moet ik het eens vaker proberen vanop afstand.”

De Nederlandse middenvelder ziet het nieuwe seizoen dan ook helemaal zitten. “Of we weer meedoen voor de titel? Tuurlijk, wij doen altijd mee. Daarvoor zijn we Club Brugge. We gaan nu deze vorm proberen te bevestigen”, besluit Vormer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.