Ruud Vormer wint de Blauwe Schoen

Ruud Vormer wint de Blauwe Schoen

12 juli 2016 20:34 - Op de officiële spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge was er ook tijd om de Blauwe Schoen uit te reiken. Deze award is een bekroning voor de speler die in het afgelopen seizoen zowel op als naast het veld het beste de waarden van Club Brugge vertegenwoordigde. 

In het concertgebouw van Brugge was het Ruud Vormer die met de Blauwe Schoen aan de haal ging. De Nederlandse middenvelder kreeg van de Club-fans nipt het meeste stemmen. Vormer kreeg afgelopen seizoen 2288 speelminuten van Michel Preud’homme en vond daarin 7 keer de weg naar doel.

“Ruud werd gelauwerd voor zijn ontembare strijdkracht, zijn positieve attitude en de eerlijkheid waarmee hij met iedereen in gesprek gaat. Proficiat Ruud, maar ook proficiat aan het hele team voor de prestatie van afgelopen seizoen!”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.