Santini excuseert zich voor deze elleboog op Simons

Santini excuseert zich voor deze elleboog op Simons

25 juli 2016 14:00 - Ivan Santini en Hans Vanaken waren afgelopen zaterdag twee veel genoemde namen na de Supercup-overwinning van Club Brugge. De aanvaller van Standard zwaaide al vroeg in de wedstrijd met zijn ellebogen en de middenvelder van Blauw-Zwart werd uitgesloten na een fout op Farouk Miya.

Santini kopte zijn ploeg tegen de gang van het spel in op voorsprong in Jan Breydel, maar had op dat moment ook al uitgesloten kunnen worden door scheidsrechter Wim Smet. Na amper 5 minuten voetballen plantte de spits van de Rouches namelijk zijn elleboog in het gelaat van Timmy Simons, die met een bloedneus achterbleef.

“Ik weet wat je bedoelt, maar het was mijn bedoeling de bal te raken”, vertelt Santini aan Het Nieuwsblad. “En die heb ik ook geraakt. Het was een ongelukkige actie en zeker niet mijn bedoeling. Maar ik denk niet dat hij er zwaar aan tilt. Hij is een goeie gast.”

De elleboog van Santini op Simons

De fout van Vanaken op Miya

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.