Scheidsrechter voor de Supercup is bekend

Scheidsrechter voor Supercup is bekend

15 juli 2016 14:57 - Volgende week speelt Club Brugge tegen Standard zijn eerste wedstrijd van het seizoen met inzet. Zaterdagavond 23 juli om 20u strijden de landskampioen en bekerwinnaar in het Jan Breydelstadion om de Supercup.

Scheidsrechter Luc Wouters mag de eerste wedstrijd van voetbalseizoen 2016-2017 voor zijn rekening nemen. Vorig seizoen verloor Club (toen als bekerwinnaar) de strijd om de Supercup tegen AA Gent met 1-0 na een doelpunt van Laurent Depoitre. Club is met 13 Supercups recordhouder in België.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.