Sfeerbeelden van recordbrekende fandag Club Brugge

Sfeerbeelden van recordbrekende fandag Club Brugge

Op zondag 17 juli 2016 vond de jaarlijkse fandag van Club Brugge plaats. Net zoals de voorbije jaren kon het evenement op heel wat interesse rekenen. De eerste titel na elf jaar wachten en de stralende zon zorgden er zelfs voor dat er een record sneuvelde.

Maar liefst 24.000 supporters zakten vandaag af naar het Jan Breydelstadion, meteen goed voor een record! De hele dag stonden er tal van leuke activiteiten (rondleidingen, voetbaltoernooi, signeersessies,…) op het programma. De spelersvoorstelling was dé ideale apotheose van een heerlijke zondag.

17 juli 2016 19:45 -

Fandag Club Brugge

Fandag club brugge #clubbrugge #bluearmy #cxxv

Een foto die is geplaatst door Christophe De Muynck (@christophedemuynck) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.