Simons opgetogen met zomeraanwinsten: “Met hem zijn we extra gewapend”

Simons opgetogen met zomeraanwinsten Met hem zijn we extra gewapend

23 juli 2016 03:30 - Timmy Simons zal ook op zijn 40ste nog te bewonderen zijn in de Jupiler Pro League. De Brugse kapitein is tevreden met de huidige gang van zaken bij Blauw-Zwart en blikt hoopvol vooruit op voetbalseizoen 2016-2017.

Of Club Brugge straks opnieuw kampioen wordt, wil Simons niet gezegd hebben. “We hebben er in ieder geval alles aan gedaan om de groep samen te houden”, vertelt de middenvelder aan HLN. “Bovendien is de trainer ook gebleven. De basis ligt er en dat is voor mij belangrijker dan één of twee wijzigingen in het spelersbestand. Destijds bij PSV heeft dat ook gerendeerd.”

“Meunier is vertrokken, maar we hebben Cools en Van Rhijn. Het is niet niks als je iemand uit Amsterdam kan weghalen. Hij werd drie keer kampioen met Ajax en kent dus het klappen van de zweep.”

“Met Pina zijn we extra gewapend. Het wordt sowieso niet gemakkelijk, want iedereen zal zich tegen de kampioen willen bewijzen. Of ik nog vaak over de titel mijmer? Het gaat snel voorbij, hoor. Voor je het weet, is het nieuwe seizoen daar. Als je eraan terugdenkt, is het natuurlijk wel genieten”, besluit Simons.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.