Simons verklaart perceptie rond provocatie: “Een eigen leven gaan leiden”

Simons hekelt gedrag Vanhaezebrouck Een eigen leven gaan leiden

23 juli 2016 02:00 - Heel wat analisten hadden hem al ten dode opgeschreven, maar Timmy Simons bewees afgelopen seizoen dat hij ook op zijn 39ste nog uitstekend kan voetballen. En de Brugse kapitein is naar eigen zeggen ook helemaal klaar om komend voetbaljaar het beste van zichzelf te geven. Mét de nodige grinta uiteraard, of wat had je gedacht?

Simons was bij het binnenhalen van de veertiende landstitel de verpersoonlijking van de Blauw-Zwarte waarden. Zoals altijd ging de kapitein voorop in de strijd. “Of ik meer provoceer dan vroeger?”, zucht Simons. “Weet je waar die perceptie vandaan komt? Iemand uit het andere kamp heeft een ballonnetje opgelaten en dat begint een eigen leven te leiden…”

Daarmee doelt Simons volgens Het Laatste Nieuws op Gent-coach Vanhaezebrouck, die na de bekeruitschakeling van zijn team met de vinger wees naar de Brugse kapitein & co. Volgens hem bespeelde Club toen constant de scheidsrechter, iets wat je volgens hem bij zijn ploeg niet zag.

“Ik doe niets anders dan vroeger, hoor”, gaat Simons verder. “Ik kan je beelden tonen van mijn eerste periode bij Club en daar word je ook niet gelukkig van”, lacht het ouderdomsdeken. “Je doet gewoon alles om te winnen en leert situaties natuurlijk beter inschatten. Hoe je iemand uit zijn kot kan lokken, leer je met de jaren. En dat geldt voor iedereen, het maakt deel uit van het voetbal. Iedereen wil het beste voor zijn team en zal alles gebruiken. Ik ken trainers die nu langs de lijn staan die vroeger net hetzelfde hebben gedaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.