Spaans sprekende Ryan stelt trots nieuwe shirt Valencia voor

Spaans sprekende Ryan stelt trots nieuwe shirt Valencia voor

14 juli 2016 03:30 - Dinsdagavond vond in het concertgebouw van Brugge de spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge plaats. Woensdag was het de beurt aan Mathew Ryan en zijn Valencia. De Australische ex-doelman van Blauw-Zwart spreekt intussen al een aardig mondje Spaans.

“Ik vind dat de nieuwe truitjes tonen dat Valencia een club met passie is”, vertelt Ryan aan VCFPlay. “Ze zijn elegant en hopelijk brengen ze ook geluk. Persoonlijk ben ik het meest fan van het zwarte truitje. Voor de rest hoop ik dat de supporters onze nieuwe shirts zullen dragen en dat ze ons opnieuw zullen steunen. Voor mezelf hoop ik dat ik er zal staan dit seizoen. Ik schiet goed op met mijn ploegmaats en we maken veel plezier.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.