Speelt Club binnen enkele jaren tegen Ajax en PSV?

Scout over Club-speler Hij zou goed bij Ajax passen

01 juli 2016 13:40 - Door de grootschalige hervorming van het Belgische profvoetbal zien de vaderlandse competities er volgend seizoen helemaal anders uit. Voor Club Brugge zal er echter weinig veranderen, maar mogelijk kan dat in de toekomst nog gaan gebeuren.

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, onthulde in een gesprek met de Supportersvereniging Ajax immers dat er tussen de clubs en de UEFA momenteel onderhandeld wordt over het invoeren van grensoverschrijdende competities. En dat kan ook gevolgen hebben voor de Belgische competitie.

“Voor het seizoen 2017/2018 verandert er niets, maar ik weet dat er bijvoorbeeld gesprekken gaande zijn tussen België en Nederland”, vertelde interim-baas Theodore Theodoridis van de UEFA immers. Het zou dus goed kunnen dat Club binnen enkele jaren ook tegen Ajax en PSV zal spelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.