Supercup Club Brugge – Standard live op televisie

Supercup Club Brugge - Standard live op televisie

18 juli 2016 01:30 - Zaterdag 23 juli trappen Club Brugge en Standard voetbalseizoen 2016-2017 op gang. Om 20u is het Jan Breydelstadion het decor voor de Supercup-strijd tussen de landskampioen en bekerwinnaar van afgelopen seizoen.

Club speelde tot dusver 16 keer de Supercup en is met 13 overwinningen recordhouder. Standard won de trofee 4 keer uit 7 wedstrijden. Nooit eerder troffen Blauw-Zwart en de Rouches elkaar in de Supercup. Standard-coach Yannick Ferrera heeft alvast een doel gemaakt van de eerste prijs van het seizoen.

Vorig jaar verloren Michel Preud’homme en de zijnen als bekerwinnaar de Supercup tegen landskampioen AA Gent met 1-0. Komende zaterdag zal de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard live te volgen zijn op 2BE en RTBF. De uitzending begint om 19.45 uur.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.