Transfer Gedoz definitief van de baan

Italianen willen Gedoz huren

20 juli 2016 07:19 - Collectief heeft Club Brugge er natuurlijk een boerenjaar opzitten, maar voor Felipe Gedoz was het niet zijn beste seizoen. De Braziliaanse flankaanvaller sukkelde met blessures en haalde ook toen hij fit was niet zijn niveau van zijn eerste jaar. Michel Preud’homme waarschuwde hem ook al dat hij meer voor zijn sport zal moeten leven.

Desondanks lokte Gedoz de voorbije weken wel interesse uit zijn thuisland. Vooral Atletico Mineiro toonde belangstelling, maar stootte in een eerste fase op een njet van Club. Het Nieuwsblad weet dat de Brazilianen daarna ook niet meer aandrongen.

Daardoor is de transfer ook definitief van de baan. Dinsdag ging de transfermarkt in Brazilië immers dicht. Als Gedoz nog wil terugkeren naar zijn bakermat, zal hij dus nog minstens tot januari moeten wachten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.