Transfer Van Rhijn helemaal rond, dit wordt zijn rugnummer

'Van Rhijn laat Club Brugge wachten'

20 juli 2016 17:57 - Zondag meldde Club Brugge dat het een princiepsakkoord bereikt had met Ajax over de transfer van Ricardo van Rhijn. Enkel de medische testen stonden de komst van de Nederlandse rechtsachter nog in de weg. Die legde Van Rhijn maandag en dinsdag met succes af.

Daardoor kan Club nu aankondigen dat de komst van Van Rhijn helemaal rond is. Club deelt meteen ook mee dat de 25-jarige, die Thomas Meunier moet doen vergeten, met het rugnummer 2 zal spelen. Dat behoorde vorig seizoen nog toe aan de Davy De fauw, die naar Zulte Waregem vertrok. Bekijk in het filmpje hieronder ook hoe Van Rhijn zijn medische testen aflegde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.