Transferdoelwit Club Brugge in de clinch met huidige werkgever

Transferdoelwit Club Brugge in de clinch met huidige werkgever

16 juli 2016 13:00 - Club Brugge slaagde er tot dusver uitstekend in om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Enkel Thomas Meunier verliet de landskampioen voor PSG, een overgang die door de afkoopsom in zijn contract te voorzien was. Naast een rechtsachter zou Club ook nog een flankspeler willen aantrekken.

Als Preud’homme niet over de beste Gedoz kan beschikken, wil hij dat Club zich nog versterkt met een flankspeler. De 23-jarige Braziliaan keerde met overgewicht (naar verluidt zo’n 7 kilo) uit vakantie, maar kan desondanks rekenen op interesse van Atlético Mineiro.

De voorbije dagen vielen de namen van Emiliano Rigoni en Anthony Limbombe. Vooral in laatstgenoemde is de Blauw-Zwarte interesse concreet. Mogelijk geraakt het dossier van de 22-jarige NEC-speler in een stroomversnelling. De Nederlandse club liet immers weten dat Limbombe onrechtmatig het trainingskamp verlaten heeft.

Passende maatregelen

“Vrijdag 15 juli heeft er op het trainingskamp in Garderen een gesprek plaatsgevonden tussen NEC en Limbombe en zijn management over zijn toekomst. Limbombe heeft na dit gesprek het trainingskamp in Garderen verlaten zonder toestemming van staf of directie. NEC heeft de aanvaller schriftelijk laten weten dat hij zich maandag 18 juli om 09.00 uur moet melden bij de club. Mocht Limbombe dit nalaten, dan zal de club zich beraden op passende maatregelen wegens werkweigering”, klinkt het.

Ook het Engelse Leeds en een niet nader genoemde derde club hengelen naar de diensten van Limbombe, maar volgens eerdere berichtgeving ziet de vinnige Belg een avontuur in Jan Breydel wel zitten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.