‘Transferpiste Lombaerts is enkel onder deze voorwaarde prioritair voor Club Brugge’

'Nieuwe club springt in de dans voor Nicolas Lombaerts'

07 juli 2016 07:00 - Nicolas Lombaerts ruilde in 2007 het shirt van AA Gent in voor dat van Zenit Sint-Petersburg. Maar liefst 9 jaar later ligt de jeugdspeler van Club Brugge nog steeds onder contract in Rusland, maar volgend seizoen komt daar normaal gesproken verandering in.

Lombaerts wordt binnenkort vader en wil graag dichter bij huis voetballen. Zo is hij momenteel een huis aan het bouwen in het West-Vlaamse Hertsberge. Voor Club Brugge, RSC Anderlecht, PSV en Ajax het signaal om te polsen naar de Rode Duivel. Naar verluidt voerde Blauw-Zwart alvast verkennende gesprekken met Lombaerts.

Volgens Het Laatste Nieuws is de komst van de 31-jarige centrale verdediger echter geen prioriteit voor Club. Enkel als Bjorn Engels of Stefano Denswil zouden vertrekken, zou de piste van Lombaerts echt concreet worden. De concurrentie voor de talentvolle verdediger is hoe dan ook niet gering. Intussen heeft namelijk ook Schalke 04 zich gemeld voor Lombaerts.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.