Transfersom Pina kan nog serieus oplopen voor Club Brugge

Transfersom Pina kan nog serieus oplopen voor Club Brugge

06 juli 2016 13:00 - Club Brugge versterkte zich maandag met Tomas Pina. De 28-jarige centrale middenvelder komt over van Villarreal en speelde afgelopen seizoen nog de halve finale van de Europa League tegen Liverpool. 

Club betaalde naar verluidt zo’n 3 miljoen euro voor de Spanjaard, maar volgens Het Laatste Nieuws kan dat bedrag door verscheidene clausules in zijn contract nog oplopen tot zo’n 4 miljoen euro. Villarreal zou naargelang het aantal speelminuten van Pina meer geld krijgen.

Met andere woorden: als Pina Blauw-Zwart naar prijzen kan loodsen, casht de Spaanse subtopper nog wat extra. Bij Club waren ze alleszins bereid om tegemoet te komen aan deze speciale deal, want met Pina hebben ze hun langverwachte opvolger van Timmy Simons eindelijk beet.

Maak kennis met Tomas Pina

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.