Twijfel over Brugse aanwinst: “Hij viel me niet echt op”

Twijfel over Brugse aanwinst Hij viel me niet echt op

26 juli 2016 14:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Villarreal-middenvelder Tomas Pina, Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn en NEC-flankaanvaller Anthony Limbombe. Drie veelbelovende namen waarvan er bij Blauw-Zwart wel een en ander verwacht wordt. Eddy Snelders heeft echter zijn twijfels bij Pina.

Pina speelde afgelopen seizoen met Villarreal nog de halve finale in de Europa League tegen Liverpool en zou een serieuze meerwaarde moeten betekenen voor het Brugse middenveld. Bovendien kwam hij vorig jaar maar liefst 27 keer in actie voor de Spaanse subtopper. Desondanks is niet iedereen ervan overtuigd dat hij dé man wordt bij Blauw-Zwart.

“Hij viel me niet echt op bij Villarreal”, vertelt Eddy Snelders aan Het Nieuwsblad. “Maar Pina heeft uiteraard kwaliteiten én ervaring. Benieuwd of hij nu de man wordt die Simons bij Club uit de ploeg speelt. Hij zal wel zijn borst moeten natmaken, want Timmy was de laatste maanden top. Zijn knieblessure helpt momenteel niet”, besluit de analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.