Uitstekend nieuws in aanloop naar de Supercup

'Preud'homme genoemd bij bond als opvolger Wilmots'

20 juli 2016 10:30 - Komende zaterdag staat de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma van Club. Dan twist het in het Jan Breydelstadion voor de Supercup met Standard. In de aanloop naar die match lijkt alles op wieltjes te lopen voor de landskampioen.

Michel Preud’homme zal zaterdag immers op een quasi volledig fitte kern kunnen rekenen, weet Het Laatste Nieuws. Enkel Brandon Mechele en Tomas Pina zouden nog out zijn. Een aantal spelers die de voorbije weken individueel trainden, zoals Vanaken, Poulain en Bruzzese, sloten dinsdag weer aan bij de groep.

Enkel Björn Engels trainde nog apart, maar ook hij zou speelklaar raken voor zaterdag. En ook Ricardo van Rhijn maakt vanaf donderdag zijn opwachting bij de groep. Er is zelfs een kans dat hij vanavond al in actie komt in de oefenmatch tegen Roeselare, waarin vooral invallers zouden aantreden. Die kans is echter wel zeer klein, hij traint wellicht woensdag nog met de spelers die niet in actie zullen komen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , ,

Comments are closed.