Uitstekend nieuws vanuit de Brugse ziekenboeg

Uitstekend nieuws vanuit de Brugse ziekenboeg

27 juli 2016 01:00 - Club Brugge had in het begin van zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 heel wat spelers die met kwaaltjes kampten. Maar aangezien er dit jaar geen rekening gehouden moest worden met Europese voorrondes, besloot Blauw-Zwart om de pijntjes rustig aan te laten genezen. En die tactiek lijkt nu te lonen…

Dinsdag verscheen de van Villarreal overgekomen Tomas Pina voor het eerst op het trainingsveld. De 28-jarige middenvelder is volgens Het Laatste Nieuws verlost van zijn knieblessure, maar traint voorlopig wel nog individueel.

En ook Brandon Mechele is terug van weggeweest. De 23-jarige centrale verdediger blesseerde zich in de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde en scheurde daarbij de ligamenten van zijn enkel. Er werd gevreesd voor een afwezigheid van 6 weken, maar zijn kwetsuur lijkt sneller te genezen dan verwacht. Al beperkt ook Mechele zich voorlopig tot individuele oefensessies.

De Brugse ziekenboeg is momenteel dan ook nagenoeg leeg. Lior Refaelov volgt wel nog steeds aan aangepast schema. Zo moest de Israëliër dinsdag binnenblijven. De eerste competitiewedstrijd van komende vrijdag tegen KV Mechelen zou echter niet in het gedrang komen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.