Van Rhijn: “Dat wil ik laten zien aan het publiek van Club Brugge”

Van Rhijn Dat wil ik laten zien aan het publiek van Club Brugge

31 juli 2016 02:00 - Ricardo van Rhijn werd tijdens de huidige zomermercato gehaald als dé opvolger van Thomas Meunier. De van Ajax overgekomen rechtsachter moet nog even wachten op zijn officiële debuut, maar schept alvast zijn verwachtingen.

“Ik ben natuurlijk naar Brugge gekomen om meer aan spelen toe te komen”, opent Van Rhijn bij Proximus TV. “Ik wil de mensen binnen de club en ook het publiek van Club Brugge laten zien wat voor kwaliteiten ik heb als speler. Daarmee wil ik het team helpen. Verdedigend mijn mannetje staan en zorgen dat ik aanvallend kan ondersteunen bij de middenvelders en het spel op zich.”

“Ik ben iemand die graag mee opkomt en ook in de combinatie zijn steentje wil bijdragen”, gaat Van Rhijn verder. “Dat is dus wel hetgeen wat men van mij mag en moet verwachten.” Met Ruud Vormer en Stefano Denswil treft Van Rhijn twee landgenoten bij Blauw-Zwart. “Het is fijn dat zij er zijn, maar het is niet zo dat ik niet naar Brugge was gekomen als zij hier niet zouden spelen. Maar het kan de integratie natuurlijk wel vergemakkelijken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.