Vanhaezebrouck looft Club-speler: “In dat geval had hij 100% zeker de Gouden Schoen gewonnen”

Vanhaezebrouck looft Club-speler In dat geval had hij 100% zeker de Gouden Schoen gewonnen

24 juli 2016 10:59 - Club Brugge lijkt – in tegenstelling tot vorig jaar – nu al helemaal klaar voor voetbalseizoen 2016-2017. Waar de Supercup vorig jaar nog met 1-0 verloren werd van AA Gent, klopten tien Bruggelingen nu Standard met 2-1. Na afloop dan ook niets dan lachende gezichten bij Blauw-Zwart. Al liep Hans Vanaken er toch een beetje beteuterd bij. De middenvelder liep immers al na 40 minuten tegen een rode kaart aan na een fout op Farouk Miya.

Desondanks blijft Vanaken vanzelfsprekend een enorm belangrijke speler voor Club Brugge. Dat beseft ook Hein Vanhaezebrouck, die één van zijn middenvelders niet te vergelijken vindt met de Brugse draaischijf. “Rob is een heel goeie speler die nog een paar stappen moet zetten en Hans is een uitzónderlijk goeie speler.”

Volgens de coach van AA Gent had de stemming van de Gouden Schoen er vorig jaar ook helemaal anders kunnen uitzien. “Indien vorig jaar voor de Gouden Schoen in de eerste stemronde evenveel formulieren waren ingevuld als in de tweede, was niet Praet, maar Vanaken toen Gouden Schoen, 100 procent zeker”, besluit Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.