Verdeelde reacties op nieuwe shirts Club Brugge: “Hopelijk kijken ze bij Genk mee”

Verdeelde reacties op nieuwe shirts Club Brugge Hopelijk kijken ze bij Genk mee

13 juli 2016 01:00 - Dinsdagavond was het concertgebouw in Brugge het decor voor de spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge. Blauw-Zwart koos in zijn 125-jarig bestaan voor een blauw thuisshirt dat teruggrijpt naar de successen uit de jaren ’70. Het witte uitshirt met schuine rode streep verwijst naar de geschiedenis en de stad Brugge. 

De reacties op de nieuwe shirts zijn eerder verdeeld. Smaken verschillen nu eenmaal. Zelfs supporters van KRC Genk en Standard mengden zich in het debat. Een overzicht van zowel positieve als negatieve meningen.

Voorstanders

Tegenstanders

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.