Verhaeghe heeft klaar en duidelijk antwoord op ‘illegale staatssteun’ stadion

Verhaeghe heeft klaar en duidelijk antwoord op 'illegale staatssteun' stadion

04 juli 2016 11:00 - Club Brugge wil al jaren een nieuw stadion bouwen, maar het dossier kreeg al meermaals te kampen met heel wat processen die de bouw van de voetbaltempel vertragen. De laatste maanden was er vooral goed nieuws omtrent het stadiondossier, maar mogelijk zorgen investeerders Novus en Bremhove opnieuw voor uitstel. 

De twee investeerders beschuldigen Club ervan illegale staatssteun te krijgen. Bart Verhaeghe heeft intussen op die aantijgingen gereageerd. “Dit is een juridisch cadeau. Nu is voor iedereen duidelijk dat zij niet het publieke belang, maar enkel hun eigen belang nastreven”, klinkt het in De Tijd.

“Wij volgen alle regels en wetten van dit land”, gaat onze voorzitter verder. “De door de stad Brugge verworven gronden zullen ter beschikking worden gesteld in de vorm van een erfpacht en wij zullen daar sowieso marktconform voor betalen. Wij doen wat de overheid beslist. Hoe kan je dan in godsnaam overheidssteun krijgen?”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.