VIDEO: De zege van Club op Oudenaarde

VIDEO: De zege van Club op Oudenaarde

03 juli 2016 22:24 - Gisteren won Club Brugge zijn oefenmatch bij Oudenaarde met 1-2. Doelpunten bij Club waren van Timmy Simons (op strafschop) en Stefano Denswil. Herbeleef de wedstrijd dankzij de ruime samenvatting die je hieronder kan bekijken.

Na winst tegen Knokke (0-3) en Torhout (1-3) heeft Club ook Oudenaarde opzijgezet. Op oefenstage in Garderen oefent Blauw-Zwart tegen Shaktar Donetsk en PAOK Saloniki. Een volledig overzicht van de oefenmatchen vind je hier.

Samenvatting Oudenaarde – Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.