Waarom Van Rhijn en De Bock goeie vrienden zullen worden

Waarom Van Rhijn en De Bock goeie vrienden zullen worden

19 juli 2016 19:00 - Afgelopen zondag maakte Club Brugge de transfer van Ricardo van Rhijn officieel bekend. De rechtsachter van Ajax moet de naar PSG vertrokken Thomas Meunier doen vergeten en mag daarvoor de concurrentie aangaan met Dion Cools. Met ex-ploegmaat Stefano Denswil en Ruud Vormer loopt Van Rhijn twee landgenoten tegen het lijf bij Blauw-Zwart. Maar ook met De Bock zou hij het wel eens goed kunnen vinden…

Na het binnenhalen van de veertiende landstitel werd Laurens De Bock geëerd voor zijn hilarische uitspraak net na de met 4-0-gewonnen kampioenenmatch tegen RSC Anderlecht. “En nu vanavond? Gans de week. Gans de maand. Geen idee. Elke dag zat!”, grapte onze linksachter. Even later voegde De Bock de daad bij het woord en dronk hij een ad fundum in de Brugse kleedkamer (zie filmpje 1:06).

Dat alles leverde De Bock een speciaal spandoek op en ook op de fandag werd de linksachter nog eens herinnerd aan zijn grappige uitspraken.

In 2013 liet kersverse aanwinst Van Rhijn zich ook al eens opmerken met een héérlijke kampioenenviering. “Hoeveel flessen Jupiler ik al op heb? Dit is mijn zesde, ze gaan wel goed!” Bekijk onderstaand zijn leuke interview.

Van Rhijn is overigens op wel meer vlakken een aimabel figuur. Zo heeft hij zijn eigen foundation om kinderen te steunen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.