Ware nachtmerrie op komst voor Refaelov?

Ware nachtmerrie op komst voor Refaelov

09 juli 2016 01:00 - Lior Refaelov moest tijdens de Play-Offs van vorig seizoen bij enkele cruciale duels noodgedwongen aan de kant blijven. De 30-jarige Israëliër kampte immers met pubalgie aan de buikspieren. Het zag er lang naar uit dat hij geopereerd zou worden, maar uiteindelijk werd beslist dat een ingreep niet per definitie noodzakelijk was.

Toch is de kans reëel dat Refaelov alsnog onder het mes moet. Volgende week valt de beslissing over een eventuele operatie en bijhorende inactiviteit van maar liefst 10 weken. Dat zou alleszins dramatisch nieuws zijn voor Club en Rafa, die in dat geval de competitiestart en de eerste Champions League-wedstrijden aan zich voorbij moet laten gaan.

Refaelov is er hoe dan ook niet helemaal gerust in. “Ik voel mezelf al veel beter, maar ik trainde of speelde nog niet aan een hoge intensiteit. Op het einde van vorig seizoen namen mijn 3 dokters en ikzelf de beslissing om geen operatie te plannen. Volgens de dokters was de blessure niet van die aard dat een ingreep nodig was”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

“Tijdens mijn vakantie heb ik 5 dagen per week een individueel programma gevolgd. We namen een berekend risico”, gaat Refaelov verder. “Als nu blijkt dat ik toch een operatie moet ondergaan en een deel van de Champions League mis, zal ik er spijt van hebben dat ik het niet meteen na het seizoen gedaan heb. We hebben alleszins alles in het werk gesteld om een operatie te vermijden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.