Winnaars teambuilding activiteit krijgen leuke beloning

Winnaars teambuilding activiteit krijgen leuke prijs

09 juli 2016 02:00 - Club Brugge vertoeft nog tot zondag 10 juli op zomerstage in het Nederlandse Garderen. Michel Preud’homme legt er naar goede gewoonte duchtig de pees op tijdens de trainingen, maar zo nu en dan is er ook tijd voor ontspanning.

Zo was het vrijdagnamiddag tijd voor een teambuilding activiteit in de vorm van allerlei tennisvoetbal-varianten. Naast de eer was er voor de verschillende ploegjes nog een extra stimulans om met de overwinning aan de haal te gaan. De winnaars kregen immers een voucher voor een gratis saunabezoek in Parein. Onderstaand de beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.