WOW! Thomas Meunier scoort 2 keer tegen Real Madrid

Meunier maakt indruk met 2 doelpunten tegen Real Madrid

28 juli 2016 01:30 - Na zijn sterke prestaties op het EK in Frankrijk was het voor Club Brugge onmogelijk om Thomas Meunier nog langer in Jan Breydel te houden. Er stond immers een afkoopsom van 6 miljoen euro in het contract van de 24-jarige rechtsachter. Voor Paris Saint-Germain bleek het allesbehalve een probleem om daaraan tegemoet te komen. En daar heeft de Franse landskampioen voorlopig allesbehalve spijt van.

Afgelopen zondag mocht Meunier zijn eerste minuten voor PSG maken. De ex-verdediger van Club Brugge kreeg van trainer Unai Emery 20 minuten de tijd om zijn kunnen te tonen in een oefenwedstrijd tegen Inter en deed dat met verve. Zo verscheen deze compilatie van zijn knappe invalbeurt eerder al op BlauwZwartFans.

Vannacht stond er voor PSG een oefenpot tegen Champions League-winnaar Real Madrid op het programma. Daarin liet Meunier nog veel meer van zich spreken. De kersverse aanwinst van PSG mocht al na 11 minuten opdraven omdat Thiago Silva zich geblesseerd had. De ex-Bruggeling bedankte met twee doelpunten, waarvan vooral de eerste een écht pareltje was. Meunier & co wonnen met 1-3. Onderstaand de beelden. Proficiat, Thomas!

 

Meunier scoort tegen Real Madrid (1)

Meunier scoort tegen Real Madrid (2)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.