Yannick Ferrera waarschuwt Club Brugge

Yannick Ferrera waarschuwt Club Brugge

17 juli 2016 10:55 - Komende woensdag speelt Club Brugge zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Roeselare. Daarna volgt op zaterdag de Supercup tegen Standard. De Rouches hebben van de eerste prijs van het seizoen alvast een doel gemaakt.

De Supercup wordt door velen als een oefenmatch bestempeld, maar daar wil Standard-coach Yannick Ferrera niet van weten. Voor hem is de Supercup wel degelijk belangrijk. “Het is een titel, weliswaar minder sexy dan het kampioenschap of de beker. Maar wij zullen er voor vechten”, klinkt het in La Dernière Heure.

Standard won afgelopen zaterdag zijn generale repetitie tegen Chievo met 3-0 en lijkt dus in vorm voor de confrontatie met Blauw-Zwart. Eén van de opvallende aanwezigen bij die galawedstrijd was Michel Preud’homme. De Brugse coach ging Standard in hoogst eigen persoon scouten. Vorig jaar verloren Preud’homme en de zijnen de Supercup met 1-0 van AA Gent door een doelpunt van Laurent Depoitre. Club is met 13 Supercups wel nog altijd recordhouder.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.