Zelfs bij Anderlecht zijn ze wild van Izquierdo: “Té goed voor de Jupiler Pro League”

Zelfs bij Anderlecht zijn ze wild van Izquierdo Té goed voor de Jupiler Pro League

30 juli 2016 00:45 - José Izquierdo speelt momenteel de pannen van het dak bij Club Brugge. De Colombiaanse sneltrein gaat door op het elan van zijn Play-Offs van vorig seizoen en vond zowel in de Supercup tegen Standard als in de eerste competitiematch tegen KV Mechelen de weg naar doel.

Izquierdo kreeg dan ook lof vanop alle banken. Zelfs een gerenommeerd Twitter-account (13.000+ volgers) van Anderlecht stak zijn bewondering voor de flankaanvaller niet onder stoelen of banken.

“José Izquierdo is simpelweg té goed voor de Jupiler Pro League. Fenomenaal doelpunt”, klinkt het bij fan-account Sporting Anderlecht. Een oprecht compliment of probeert Paars-Wit Izquierdo stiekem nog wat meer in de kijker te plaatsen om zo een transfer in de hand te werken? 🙂

Izquierdo bleek alleszins tevreden met de aandacht en retweette de boodschap, iets wat hij overigens met heel wat Twitter-boodschappen die over hem gaan doet.

Izquierdo retweet Twitter-account Anderlecht

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.