Zo populair is Tomas Pina in Spanje!

Zo populair is Tomas Pina in Spanje!

07 juli 2016 18:17 - Afgelopen maandag maakte Club Brugge bekend dat het Tomas Pina overneemt van Villarreal. De 28-jarige centrale middenvelder was al langere tijd transferdoelwit nummer één en Blauw-Zwart is dan ook erg gelukkig dat de Spanjaard richting Jan Breydel trekt.

José Antonio Espina, een journalist van de Spaanse krant AS, had niets dan lovende woorden over Pina. Hij denkt dat de eerste zomeraanwinst van Club Brugge vrijwel meteen tot één van de beste spelers van de Jupiler Pro League zal behoren.

Dat Pina een populaire speler was bij Villarreal, mochten we aan den lijve ondervinden. Zo kreeg BlauwZwartFans deze week enkele speciale verzoeken van ‘Pina-fans’ in zijn mailbox. Onderstaand een voorbeeldje.

Tomas Pina fans

Vanzelfsprekend kregen de geïnteresseerden netjes een antwoord, zodat onze Blauw-Zwarte kleuren ook over de landsgrenzen met fierheid gedragen kunnen worden! Dinsdag 12 juli stelt Club Brugge zijn nieuwe uitrusting voor in het concertgebouw van Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.