Zo wil Preud’homme Engels weer op zijn beste niveau krijgen

Engels laat in zijn transferkaarten kijken Zo'n club zou ideaal zijn

29 juli 2016 07:20 - Björn Engels moest deze voorbereiding vooral herstellen van de blessure die hij eind vorig seizoen opliep en waardoor hij het EK miste. Nu lijkt die definitief tot het verleden te horen en Michel Preud’homme nam de verdediger op in de selectie voor de competitiematch tegen KV Mechelen.

Preud’homme lijkt wel van plan om zijn sterkhouder rustig te brengen. “Samen met Benoît Poulain werkt hij aan zijn comeback. Björn heeft een kleine fysieke achterstand en het blijft oppassen of hij niet hervalt in zijn blessure”, waarschuwt hij immers in Het Nieuwsblad.

Preud’homme heeft wel een plannetje om Engels op topniveau te krijgen. “Maar hij moet ook matchritme opdoen om weer helemaal fit te raken. Een match starten, een match rusten. Dat is goed mogelijk. Het is belangrijk dat er in het begin van het seizoen een goede basis wordt gelegd.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.