Zo ziet de bedrukking op de nieuwe shirts eruit

Zo ziet de bedrukking op de nieuwe shirts eruit

14 juli 2016 11:00 - Dinsdagavond vond in het concertgebouw in Brugge de spelers- en shirtvoorstelling plaats. De voorkant van de nieuwe truitjes kregen we alvast uitvoerig te zien, maar over de achterkant was het nog gissen.

Boli Bolingoli heeft vandaag op Snapchat een foto gepost van de achterkant van de nieuwe home shirts. Omdat Club Brugge op 13 november 2016 zijn 125-jarig bestaan viert, kiest Blauw-Zwart ervoor om met gouden accenten te werken. De blauwe kleur van de truitjes verwijst terug naar de succesvolle jaren ’70.

Gouden bedrukking Club Brugge shirts

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.