AI! Ryan krijgt er 4 om de oren in eerste match van het seizoen

AI! Ryan krijgt er vier om de oren in eerste match van het seizoen

23 augustus 2016 01:30 - Mathew Ryan kreeg van trainer Pako Ayestarán maandagavond de voorkeur op Jaume Domènech. Voor de ex-doelman van Club Brugge meteen een uitgelezen kans om zich in de kijker te spelen en op te werpen tot eerste doelman van Valencia. Maar het werd een serieuze baalavond voor de Australische goalie.

Santi Mina schoot Valencia al na 6 minuten op voorsprong, maar na een half uur voetballen keek de thuisploeg plots tegen een 1-3 achterstand aan door doelpunten van Marko Livaja, Jonathan Viera en Kevin-Prince Boateng. Santi Mina milderde al snel tot 2-3, maar even voor affluiten bezorgde Marko Livaja een uiterst efficiënt Las Palmas een 2-4 overwinning.

Geen leuke avond dus voor Ryan, al kon hij ons inziens weinig doen aan de 4 doelpunten die hij moest incasseren. Onderstaand de samenvatting van Valencia tegen Las Palmas (video enkel op Youtube te bekijken).

Ryan & co gaan onderuit tegen Las Palmas

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.