“Alleen als Champions League-loting meevalt nog versterking”

Alleen als Champions League-loting meevalt nog versterking

23 augustus 2016 00:45 - Club Brugge zit dezer dagen met een dilemma. Na het uitvallen van José Izquierdo en Lior Refaelov lijkt versterking met het oog op de Champions League meer dan welkom, maar Blauw-Zwart wil er eveneens over waken dat er bij een terugkeer van de Colombiaan en Israëliër niet te veel aanvallende spelers op Jan Breydel vertoeven. Jan Ceulemans laat zijn licht schijnen op de kwestie.

“Eigenlijk moeten ze pas extra versterking overwegen als donderdag bij de loting van de Champions League zou blijken dat Club in een haalbare groep is terechtgekomen”, vertelt Ceulemans aan Het Nieuwsblad.

“Dan is een extra versterking de investering nog waard”, legt hij uit. “Maar ik vrees dat de prestaties van AA Gent uitzonderlijk waren, dat Club geen of nauwelijks kans maakt door te gaan.”

“En dan moet men niet onnodig veel geld uitgeven, om dan met te veel spelers te zitten. Want ik ben er wel van overtuigd dat de huidige aanvallers in de spelersgroep voor de Belgische competitie volstaan”, besluit Caje.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.