“Alleen dan zie ik José Izquierdo nog vertrekken”

Alleen dan zie ik José Izquierdo nog vertrekken

07 augustus 2016 16:30 - José Izquierdo maakt indruk bij Club Brugge en dat is heel wat buitenlandse clubs niet ontgaan. Zo klopten Hamburg (12 miljoen euro) en Sevilla (9,5 miljoen euro) bij Blauw-Zwart aan voor de pijlsnelle Colombiaan, maar beide clubs werden wandelen gestuurd.

Izquierdo was teleurgesteld dat Club niet inging op de miljoenenboden en liet tegen KV Mechelen duidelijk zijn onvrede blijken door zijn doelpunt niet te vieren. Achteraf gaf de 24-jarige flankspeler tegenover Colombiaanse pers uitleg bij zijn frustraties.

Na een goed gesprek en een verbeterd contract lijkt Izquierdo echter vrede te nemen met een verlengd verblijf op Jan Breydel. Marc Degryse is van oordeel dat Club goed handelde door de buitenlandse aanbiedingen te weigeren.

“Izquierdo houden is een heel belangrijke zaak voor Club en ik zie ook niks meer veranderen in dat dossier, tenzij er een megabod komt van 30 miljoen euro zoals voor Memphis Depay van PSV naar Manchester United vorig jaar. 15 miljoen vind ik bijvoorbeeld geen monsterbod”, besluit de analist tegenover HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.