Bacca scoort hattrick in sensationele thriller tegen Torino

Bacca scoort hattrick in sensationele thriller tegen Torino

21 augustus 2016 19:15 - Carlos Bacca en AC Milan begonnen zondagavond aan de Serie A met een thuiswedstrijd tegen Torino. De Rossoneri wonnen uiteindelijk met 3-2, maar dat verliep niet zonder slag of stoot.

Na een goed uur voetballen had Bacca al drie goals op zijn teller staan: eentje met de kop, eentje met links en eentje met rechts. Toen de 3-1-voorsprong na 90 minuten voetballen nog altijd op het scorebord stond, leek er geen vuiltje aan de lucht voor AC Milan.

Maar door de late 3-2 en een strafschop voor Torino in de 95ste minuut werd het toch nog heel erg spannend. De 17-jarige Milan-doelman Gianluigi Donnarumma hield met een knappe redding de drie punten echter thuis. Onderstaand de beelden.

Eerste doelpunt Bacca

Tweede doelpunt Bacca

Derde doelpunt Bacca

Donnarumma stopt strafschop in minuut 95

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.