Blondel genoodzaakt om voetbalschoenen aan de haak te hangen

Blondel genoodzaakt om voetbalschoenen aan de haak te hangen

23 augustus 2016 00:44 - Jonathan Blondel vertoefde van 2004 tot 2015 bij Club Brugge en vond in 193 wedstrijden 10 keer de weg naar doel. De middenvelder werd geloofd voor zijn enorme strijdlust en was één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. Na meerdere operaties liet Blondel begin vorig jaar zijn contract ontbinden bij Blauw-Zwart.

Blondel besloot om naar zijn lichaam te luisteren en het wat rustiger aan te doen. Zo belandde hij bij KVK Westhoek, dat dit seizoen in de tweede amateurklasse aantreedt.

De nog altijd maar 32-jarige ex-Bruggeling begon dit seizoen aan de voorbereiding bij de West-Vlaamse club, maar ondervond te veel hinder aan de achillespees om nog in actie te komen. Zijn carrière is volgens Het Nieuwsblad definitief voorbij. Bedankt voor alles Joe!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.