Boskamp en Brusselmans streng voor Butelle: “Domste dat je kan verzinnen”

Boskamp en Brusselmans streng voor Butelle Domste dat je kan verzinnen

29 augustus 2016 01:00 - Club Brugge geraakte zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard. Twee individuele fouten – eentje van Bjorn Engels en eentje van Ludovic Butelle – lagen aan de basis van de Luikse doelpunten. Vooral de Franse doelman moest het achteraf ontgelden.

“Vorig jaar vond ik Butelle héél belangrijk voor Club Brugge en de titel”, vertelt Jan Boskamp in Stadion. “Maar nu loopt hij te klooien moet ik zeggen”. Herman Brusselmans sluit zich daarbij aan. “Een paar weken geleden had hij ook maar één goeie helft en dat is er natuurlijk één te weinig. En dan ging hij tegen Standard ook nog proberen te dribbelen.”

De 1-2 van Junior Edmilson werd ingeleid door een gevaarlijke inworp van het Brugse sluitstuk. “Dat is de domste uitgooi die je kan verzinnen”, ergert Brusselmans zich. “Hij gooit centraal tussen drie Standard-spelers. Edmilson mag zich daar natuurlijk nooit vrij dribbelen, maar ook dat was geklooi. Voor mij was Ricardo van Rhijn een lichtpunt bij Club. Vooral in de eerste helft was hij heel goed. Daar gaan ze nog goeie tijden mee hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.