‘Brandon Mechele verlaat Club Brugge’

'Brandon Mechele verlaat Club Brugge'

Club Brugge en zijn supporters hopen dat de zomermercato snel voorbij is. Heel wat ploegen zijn immers geïnteresseerd in de manschappen van Michel Preud’homme. Zo ook in Brandon Mechele.

UPDATE (16/08) –> Mechele mag – voorlopig althans – niét weg bij Club Brugge!

Blauw-Zwart beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele over vier centrale verdedigers. En ook Timmy Simons kan in het hart van de defensie geposteerd worden. Engels-Denswil is echter het favoriete centrale duo van Preud’homme.

Nu Mechele – net zoals op het einde van vorig seizoen – pas op de vierde (of zelfs vijfde) plaats komt in de pikorde van de Brugse coach, zou hij naar Zulte Waregem verkassen.

Niet in de selectie

Francky Dury & co trokken al langer aan de mouw van Mechele, maar de onderhandelingen leken muurvast te zitten. Intussen zou er echter een doorbraak zijn in het dossier van de 23-jarige verdediger. Dat meldt Voetbalprimeur. De finale gesprekken tussen Essevee en het Brugse jeugdproduct zouden voor komende dagen zijn.

Mechele zat voor de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Lokeren alvast niet in de selectie. Mogelijk trekt hij voor één jaar op uitleenbasis naar Zulte Waregem. Eerder haalde de huidige leider in de Jupiler Pro League ook Sander Coopman al voor één seizoen naar het Regenboogstadion.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.