Brugse aanhang niet te spreken over Club-speler: “Stuur hem aub naar de beloften”

Brugse aanhang niet te spreken over Club-speler Stuur hem aub naar de beloften

20 augustus 2016 19:30 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de trip naar KV Kortrijk tot een goed einde te brengen. De manschappen van Michel Preud’homme verdienden – vooral op basis van de tweede helft – meer, maar verloren uiteindelijk met 2-1.

Club Brugge begon rampzalig aan zijn wedstrijd tegen de Kerels en zag dat meteen afgestraft worden. Idriss Saadi stond na amper 11 minuten voetballen al twee keer op het scorebord. Op het half uur kon Hans Vanaken één van de eerste Brugse kansen verzilveren en dus milderen met de aansluitingstreffer.

Een beter Club in de tweede helft, maar het zat Blauw-Zwart zaterdagavond écht niet mee in het Guldensporenstadion. Een deel van de Club-aanhang zocht naar een zondebok en vond die bij Dion Cools en in mindere mate bij Boli Bolingoli.

Tot slot nog een pluim voor de Club-aanhang, die ook bij een 2-1-achterstand de ploeg non-stop bleef aanmoedigen met ‘FC Bruges’-gezangen. Want supporter, dat ben je in goede en slechte tijden!

Tweet over Cools tijdens KV Kortrijk - Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.