Brugse boezemvrienden zondagavond samen op pad

Brugse boezemvrienden gingen samen met vriendin naar concert

01 augustus 2016 01:00 - Sinds Hans Vanaken in Brugge arriveerde, kan hij het erg goed vinden met Bjorn Engels. En ook hun vriendinnen – Lauren (Vanaken) en Evangalitsa (Engels) – lijken twee handen op één buik. 

Zondag kon je op BlauwZwartFans al zien op welke manier Lior Refaelov, Ludovic Butelle, Stefano Denswil en Ruud Vormer hun vrije dag doorbrachten, maar ook Hans Vanaken en Bjorn Engels hadden een leuke activiteit op het programma staan.

Het vrolijke viertal trok namelijk richting het Koning Boudewijnstadion. Neen, voor een keer niet voor het voetbal. Wel voor een concert van de Amerikaanse zangeres Beyoncé, die er uitpakte met haar Formation World Tour. Om maar te zeggen dat de sfeer in de Brugse kleedkamer er allesbehalve op achteruit is gegaan. In februari ging de gezellige bende ook al samen op weekend.

The Formation World Tour #beyoncé

Een foto die is geplaatst door Bjorn Engels #4 ✌🏻⚽ 😍E.M.😍 (@b.engels4) op

Dat ze Destiny’s Child heeft gezongen #beyonce #formationworldtour dank u @sonymusicbe ❤️

Een foto die is geplaatst door Flo (@flowindey) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.