Brugse flankspeler twijfelachtig voor thuismatch tegen Standard

Brugse flankspeler twijfelachtig voor thuismatch tegen Standard

25 augustus 2016 00:30 - Club Brugge zag met José Izquierdo en Lior Refaelov twee belangrijke vleugelspelers uitvallen. Michel Preud’homme koos in de uitwedstrijd tegen KV Kortrijk voor Boli Bolingoli als vervanger voor Izquierdo, maar ook die kampt momenteel met de nodige kwaaltjes.

Woensdag was Bolingoli niet te bespeuren op training bij Blauw-Zwart. De 21-jarige linksbuiten / linksachter liep in het Guldensporenstadion een kleine blessure op en ondervindt daar nog steeds hinder van.

Volgens Het Nieuwsblad probeert Bolingoli vrijdag te hervatten, maar het is niet zeker of de Congolese Belg de wedstrijd van zondag tegen Standard haalt.

Mogelijk volgt er dus opnieuw aanvallend puzzelwerk voor Michel Preud’homme. Als Bolingoli niet fit geraakt, lijken Felipe Gedoz, Anthony Limbombe en Nikola Storm de meest voor de hand liggende namen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.