Club-aanhang pleit voor verandering: “Hij biedt concurrent basisplaats op schoteltje aan”

Club-aanhang pleit voor verandering Hij biedt concurrent basisplaats op schoteltje aan

05 augustus 2016 21:31 - Na een teleurstellende wedstrijd zat het venijn hem in de staart tijdens KV Oostende – Club Brugge. Toen Anthony Limbombe even voor affluiten een grote kans miste, viel het doelpunt aan de overkant. Yassine El Ghanassy tekende in de slotminuten voor de 1-0 en bracht de Versluys Arena zo in extase.

Bij een deel van de Brugse aanhang was er kritiek op de prestatie van Dion Cools. De 20-jarige verdediger pakte in de Supercup tegen Standard en vorige week tegen KV Mechelen uit met een goeie prestatie, maar bracht volgens velen te weinig tegen KV Oostende.

“De samenwerking tussen Cools en Diaby verliep niet goed op de rechterflank”, vertelde assistent-coach Philippe Clement aan de rust. En daar kwam in de tweede helft weinig verbetering in. Heel wat Club-fans pleiten er dan ook voor om Ajax-aanwinst Ricardo van Rhijn de rechtsachterpositie van Cools te laten overnemen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.