Club Brugge bekampt Lommel United in de 1/16e finales van de Croky Cup

Club Brugge bekampt Lommel United in de 116e finales van de Croky Cup

29 augustus 2016 14:17 - Club Brugge deed het de voorbije jaren erg goed in de beker. Blauw-Zwart speelde zowel in 2015 als in 2016 de finale. De laatste editie werd met 2-1 verloren van Standard, maar het jaar voordien bracht Lior Refaelov het Brugse legioen in extase door even voor affluiten de winning goal voorbij toenmalig Anderlecht-doelman Silvio Proto te jagen. 

Club heeft de ambitie om ook dit seizoen op drie fronten te strijden voor de prijzen. In de 1/16e finales mogen Michel Preud’homme en zijn manschappen het in eigen huis opnemen tegen Lommel United. Onderstaand het volledige schema. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 21 september.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.