‘Club Brugge geïnteresseerd in smaakmaker Boca Juniors’

'Club Brugge geïnteresseerd in speler Boca Juniors'

19 augustus 2016 02:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Villarreal-middenvelder Tomas Pina, Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn en de van NEC overgekomen vleugelspits Anthony Limbombe. Het transferhuiswerk lijkt daarmee klaar, al blijft Blauw-Zwart vanzelfsprekend wel naar opportuniteiten speuren.

Zo meldt het Argentijnse Radio Guemes dat Club Brugge informeerde naar Adrián Cubas. De 20-jarige middenvelder kwam afgelopen seizoen 6 keer in actie voor Boca Juniors en wordt in Argentinië gezien als een groot talent.

De vraag is echter hoe concreet de interesse van Blauw-Zwart is. Met Pina, Vormer, Simons en Claudemir beschikt Club immers al over vier spelers die uit de voeten kunnen als controlerende middenvelder.

Bovendien draagt Cubas met zo’n 3,5 miljoen euro een stevig prijskaartje rond zijn nek. Een officieel bod bleef tot dusver alleszins uit. De amper 1,63 meter grote middenvelder kan ook rekenen op belangstelling uit Mexico.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.