Club Brugge komt met officieel statement over blessure Izquierdo

Club Brugge komt met officieel statement over blessure Izquierdo

16 augustus 2016 14:00 - Club Brugge won afgelopen zondag met 1-0 van Sporting Lokeren. Veel meer dan de drie punten moest er achteraf niet onthouden worden van de wedstrijd tegen de Waaslanders, al was het uitvallen van José Izquierdo een serieuze smet op de Brugse zege.

Na de nodige onderzoeken is bekend dat Izquierdo iets meer dan een maand out is. Blauw-Zwart kwam immers met onderstaand officieel statement op de proppen.

“De Colombiaanse flankaanvaller José Izquierdo liep zondag, tijdens Club Brugge – Lokeren, een blessure op aan de adductoren. Beeldvorming bracht zoals verwacht een scheurtje in de adductoren aan het licht. Izquierdo zal door deze blessure zo’n 4 à 5 weken out zijn”, klinkt het.

Het Brugse goudhaantje mist door zijn blessure normaal gesproken de uitmatchen tegen KV Kortrijk en Waasland-Beveren alsook de thuismatchen tegen Standard en Eupen. Bovendien lijkt het erop dat Izquierdo de eerste match in de Champions League-groepsfase aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Via deze weg wenst BlauwZwartFans Izquierdo een spoedig herstel toe!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.